Drömmarnas tisdagar

För två år sedan utsåg jag tisdagar till drömmarnas egen dag ~ för jag tycker att tisdagen behöver sig en kostym. Håller du med? Och att få bli beklädd med livsnjuteri och drömmar - är inte det det allra vackraste ändå? Hösten bjuder också in till att landa, stanna upp, reflektera och likt träden i naturen som släpper gula löven på marken - låt oss släppa taget om allt det som inte längre är livgivande.

Varje tisdag september, oktober och november ger jag en övning som du kan haka på för att släppa loss fler drömmar i ditt liv! Haka på varje tisdag eller när du finner lust. Under #drömmarnastisdagar på instagram hittar du alla övningar. Idag är det dags för #33

image0jpeg

ÖVNING 33: VISUALISERA DIN STÖRSTA DRÖM
Den som gör att du får fjärilar i magen, näst in till tappa andan. Ja, ta i från tårna.
Vilka färger och former har den? Vet du inte? Bra! Även om du inte är helt van att skapa med papper och penna eller känner dig bekväm med konsten att teckna - gör det ändå!

Ta färgpennor, tjocka pennor, fina pennor, vackra pennor, små tunna pennor, målarfärger, akvarell och låt din kreativitet ta över! Släpp lös fantasin och ge din dröm en färg och en form.

När du är klar, sätt upp teckningen i din favoritdel av ditt hem, i närheten av sängen.

Veckan ut: tänd ett ljus innan du går och lägger sig - ära och hedra din dröm ~ se vad som händer!  

Kram o kärlek
Anna

image0jpeg