En dag på Vår Gård - 20 maj

En dröm går i uppfyllelse och du är innerligt välkommen att boosta dig tillsammans med oss i framtidens ledarskap. Välkommen till en heldag full av inspiration och förnyelse på Vår Gård i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Vi som bjuder in är Johanna Skantze, Jessica Löwenhielm, jag Anna Linton och teamet på Vår Gård. Få med dig konkreta metoder och verktyg för att leda med kreativitet, smartness och empati. Låt dig inspireras till att skapa mer för fler och fördjupa dina relationer i både arbete och livet.

K_DSC3884_Karl Nordlund kopierajpg

Utforska ledarskapets möjligheter med fokus på motivation, reflektion och helhetshälsa. Hur vill vi leda? Hur vill vi ledas? Tillsammans skapar vi verktyg för att må bättre, utveckla självledarskapet och leda team på ett inkännande och effektivt sätt.

KVi Media Vaer Gaerd 2305113373_Wolfgang Kleinschmidt kopierajpg

Du får med dig:

  • Inspiration, nya perspektiv och konkreta metoder kring framtidens ledarskap ur ett holistiskt perspektiv.

  • Kunskap om vilka förmågor framtidens ledare kommer behöva för att leda ett team på ett inkännande, smartare och effektivare sätt som tar oss bortom det vi var och en tror är möjligt.

  • Verktyg för motivation, reflektion, engagemang och helhetshälsa.

  • En riktigt härlig dag i vacker miljö, tid för reflektion, återhämtning och god mat.

  • Kreativ kraft och ny energi att ta med dig in i arbetet och livet i stort.


För vem? 

För dig som är chef, ledare eller soloföretagare som arbetar aktivt i nätverk och vill fördjupa dina relationer för att skapa mer för fler. Du som längtar efter kunskap och verktyg som fungerar i praktiken. Du som vill bli tydligare och mer effektiv i din kommunikation.

2023_03_14_yogastudion_jennie_redigerad_bookspot kopiera 1jpg

När - var och hur:

Var: Vår Gård, Saltsjöbaden - Stockholm
När: 20 maj kl 10-17
Hur: 1 690 kr + moms. Begränsat antal platser. Bokas genom mail till mig anna@annalinton.se

Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan om du inte har möjlighet att delta. Kom i sköna mjuka kläder som du kan röra dig fritt i och ta med dig en yogamatta och filt.


IMG_9291jpg


Program:

09.30 Drop-in och smoothie
10.00 Opening circle & intention setting
10.30 Breathwork och guidad meditation - drömmar och flow.  
11.30 Föreläsning och samtal: Motivation, Reflektion & Helhetshälsa
12.15 Lunch
13.30 Workshop: förädla, fördjupa och förnya
14.45 Lätt snacks
15.15 Föreläsning och samtal: Framtidens ledarskap som får det att hända
16.00 Yinyoga och guidad meditation - integrering.
16.45 Summering och avslut
17.15 Hej då

IMG_9297jpg

Kort om oss:

Jessica Löwenhielm är en transformativ coach och en ljusbringande katalysator för förändring och själsligt växande. Som inspiratör och ledarutvecklare brinner hon för att guida andra att leva och leda med full passion och autenticitet. Med henne vid din sida kan du upptäcka din fulla potential och skapa en ljusare framtid för dig själv och andra.

Johanna Skantze är process- och samtalsledare, breathwork-facilitator och en skidåkande digital nomad vars hjärta tickar för det mellanmänskliga mötet där den kollektiva visdomen kan växa. Hon har en stor verktygslåda fylld med metoder för samskapande processer, kommunikation, ledarskapsutveckling och innovativa arbetssätt.

Anna Linton: en kallbadande changemaker, entreprenör och upplevelsedesigner som drivs av att tända nya gnistor och få människor att utveckla och utvecklas - tillsammans. Med Annas guidning får du fantisera, visionera, reflektera och integrera - ett kreativt blomstrande flow där nya idéer, koncept, möten och upplevelser kan födas.

Platsen vi är på: Vår Gård! I 100 år har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor. Oavsett om det är mellan kollegor, vänner eller familj väntar en unik upplevelse.


4J6A1657jpg